Hakkımızda

İG Hukuk Bürosu


İG Hukuk Bürosu, 2019 yılında İstanbul’da Av. Murat İvak tarafından kurulmuştur. Adını müvekkil memnuniyetine verdiği önem, doğru bilgi paylaşımı, profesyonel yaklaşımı ve sektördeki deneyimi ile duyurmuştur.

Kuruluşundan bu yana, İG Hukuk Bürosu, hukukun üstünlüğü ilkesine bağlı kalarak ve avukatlık mesleğinin saygınlığını ön planda tutarak faaliyet göstermektedir. Alanında deneyimli, dinamik ve yenilikçi hukukçu kadrosu ile birlikte sektörde uluslararası yetkinliğe sahip uzman danışmanları bünyesinde barındırmaktadır.

İG Hukuk Bürosu, müvekkillerine gizlilik ve sorumluluk esaslı hizmet anlayışı ile yaklaşarak, sonuç odaklı, hızlı ve verimli çözümler sunmaktadır. Büromuzun ağırlıklı çalışma alanları arasında ihale ve inşaat hukuku, enerji hukuku, şirketler hukuku, birleşme ve devralmalar, sözleşmeler, idare hukuku, ulusal ve uluslararası tahkim, rekabet hukuku, çevre hukuku, iş hukuku, bankacılık ve finans, ve vergi hukuku bulunmaktadır.

İG Hukuk Bürosu, ulusal ve uluslararası alanda güçlü işbirlikleriyle müvekkillerine profesyonel hukuk hizmetlerinde sonuç odaklı, hızlı ve verimli çözümler sunmaktan gurur duyar.